HOME   |   BIOGRÁFIA   |   DISZKOGRÁFIA   |    FOTÓALBUM   |   FELLÉPÉSEK   |   NOSZTALGIA   |   LINKEK   |   AUDIO-VIDEO

 


 

Megjelent az új CD!

 

Megrendelhető:

 

aradszky1@gmail.com

 


 

Budapest/BLIKK — Kisunokájával játszik, közben készül a nagy koncertre, túl van egy kemény diétán és megismerkedésük 45. évfordulóját ünnepli feleségével Aradszky László (77).  

Az énekes kifogyhatatlan a régi sztorikból, a táncdal fénykorának legnagyobb sztárjai között élte életének nagy részét. Büszke családjára, arra, hogy 50 éve van a pályán és nem csak az idősebb korosztály, de a mai fiatalok is szívesen ropják slágereire. Évtizedek óta énekli, de a közönség még mindig elvárja, hogy fellépésein felcsendüljenek az Isten véled édes Piroskám, a Nemcsak a húszéveseké a világ és a Pókháló van már az ablakon című dalok.

44 éve rendeztek először Táncdalfesztivált, de a legendás dalokat azóta sem lehet letaszítani a trónról Nézz be Aradszky Lászlóhoz! Aradszky László otthonában jártunk – Csak akkor van értelme ennek a szakmának, ha szívből csinálja az ember – mosolygott Aradszky. – 1962–ben az Erkel Színházban indult a karrierem. 1800 ember előtt énekeltem a Még ide-oda húz a szív című számot, amivel rögtön első helyezést értem el. A közönség visszatapsolt és már akkor velem együtt énekelték a refrént! Akkor éreztem, tudtam, hogy ez hosszú távú lesz és tessék, itt az 50. évforduló! – mesélte kissé elérzékenyülve az énekes, aki már gőzerővel készül az április 21–ei koncertre. Fontos számára ez az év, hiszen nem csak a jubileum miatt ünnepel, feleségével, Évával is kerek évfordulóhoz értek, idén 45 éve ismerkedtek meg egymással. – A Fiatal Művészek Klubjába betoppantam a rex-szobába és ott láttam meg Bodrogit, Törőcsik Marit és Antal Imrét játszani a későbbi nagy Ővel. Kértem Imrét, hogy legyen szíves bemutatni a szőkének. Azt válaszolta, hogy ez a lány megközelíthetetlen. Hát tessék, ennek már 45 éve! – nevetett. Aradszky a ma is csinos feleségén és a karrierjén kívül az öt unokájára a legbüszkébb. Úgy tűnik, a legkisebb Aradszky, Olívia lesz az, aki a papa nyomdokaiba lép. – Imádja a zenét, és mindig táncol. Elképesztő a mozgása már most, pedig csak két éves! A sport, az egészséges étkezés és az unokák tartanak fiatalon – ölelte meg a pici lányt. B. K.

 

 


 

AKTUÁLIS FOTÓALBUMOK

2012. fellépések képei

megnézem

EZ+AZ fotók

megnézem

 

 


 


 

Kaszás Péter-Aranyos Zsolt:

Dal a szeretetért

 

 


 www.aradszky.hu - Minden jog fenntartva!